Eldőlt, ismét a Győr játékosa lesz-e Heidi Löke

2017. 11. 18. 07:59  |  KÉZILABDA

Döntöttek a norvég világklasszis sorsáról.

 

A norvég beálló, Heidi Löke nem lesz újra a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC játékosa. A magyar klub honlapjának pénteki beszámolója felidézi, hogy a dán Midtjylland otthonában 27-24-re megnyert szombati BL-csoportmeccsen a német Anja Althaus súlyosan megsérült. A tapasztalt beálló csapattársával, a norvég Stine Oftedallal ütközött, jobb térdében belső oldalszalag-szakadást szenvedett, ezért műtét és három-négy hónapos kihagyás vár rá. A klub vezetése feltérképezte az összes lehetséges beállót, aki helyettesíthetné Althaust. Az egyik terv Heidi Löke szerződtetése volt.

 

A 34 éves, olimpiai, világ- és Európa-bajnok játékos 2011 és 2017 között erősítette a győrieket, akikkel háromszor nyert Bajnokok Ligáját, igaz, az idei fináléban már nem lépett pályára. Bár Heidi Löke azt válaszolta, érdekelné a kölcsönjáték, norvég klubja nem egyezett bele a visszatérésébe. A Storhamar Elite Handball elnöke pénteken írásban arról tájékoztatta a győrieket, hogy Lökét a csapat legfontosabb játékosának tartja. Céljuk, hogy a dobogón végezzenek a bajnokságban, emiatt teljes mértékben elzárkózott attól, hogy elengedje a beállót. Az átigazolás valószínűleg a következő szezonban sem jöhet létre, mert a játékost kétéves szerződés köti jelenlegi klubjához.

A világklasszist doppingolással vádolták, nagyon ráfáztak " TENISZ › Friss hírek

Roselyne Bachelot egykori francia sportminiszter tavaly doppingolással vádolta meg Rafael Nadalt. A világelső spanyol teniszező nem hagyta annyiban a rágalmakat, perre vitte az ügyet, aminek most lett vége. Ennek értelmében a bíróság Bachelot 12 ezer eurós kártérítés kifizetésére kötelezte. "Örülök, hogy a becsületesség elnyerte a jutalmát" - fogalmazott Nadal, aki az összeget egy francia civil szervezetnek adományozza.

Legfrissebb hírek