Dunaújváros: válogatottak jönnek és mennek

2018. 03. 24. 14:31  |  KÉZILABDA

Négy kézilabdázó elhagyja a női NB I-ben szereplő Dunaújvárosi Kohász KA csapatát, de már három játékos érkezése is biztos.

A klub honlapjának beszámolója emlékeztet arra, hogy a jobbátlövő Kovács Anna távozása már korábban eldőlt, ő Debrecenbe igazol. Újdonság, hogy Bulath Anita és Oguntoye Viktória is máshol folytatja pályafutását, míg Takács Dusmátának utánpótlásedzői állást kínáltak Dunaújvárosban, a döntés az ő kezében van ennek elfogadásáról.

 
Franciaországi kölcsönszerződésének befejeztével nyáron visszatér a kapus Csapó Kyra, aki jelenleg a Bajnokok Ligája-negyeddöntős Metz csapatát erősíti.
 
A Siófok KC együttesétől visszatér a dunaújvárosi nevelésű, 31-szeres válogatott balszélső Erdősi Ildikó. A beálló posztra Sirián Szederke érkezik Debrecenből, aki ugyancsak válogatott kerettag.
 
Szemenyei István ügyvezető elmondta, hogy a jelenlegi csapatból Cifra Anita és Camila Micijevic is szerződést hosszabbított. Hozzátette, Monori Orsolya súlyos sérülése és Bulath Anita távozása miatt tárgyalnak - és közel állnak a megállapodáshoz - egy belső poszton használható játékossal.

Legfrissebb hírek