Kézilabda Eb: ezért elégedett a kapitány a hétgólos vereség után

2018. 01. 14. 07:30  |  KÉZILABDA

Ljubomir Vranjes, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya elégedetten értékelt az olimpiai bajnok dánok ellen elszenvedett vereséget követően a Horvátországban zajló kontinensviadalon.

„Azt gondolom, hogy a 38-39. percig valóban sikerült azt tennünk, amit akartunk, aztán egy idő után elvesztettük ezt, elfáradtunk, nagyon nagy volt rajtunk a nyomás. Néhány egyszerű hibát követtünk el és Dánia nagyon jó csapat, ilyenkor megbüntettek minket, minden egyes hibát nagyon megbosszultak” – kezdte értékelését Ljubomir Vranjes a 32–25-re végződő Európa-bajnoki csoportmérkőzés után.

 
„Nem hiszem, hogy hét góllal kellett volna veszíteni. Szorosabb eredményt kellett volna elérni, de sok kockázatot vállaltunk. Nem hét gól volt a különbség a két csapat között, nagyon jól játszottunk nagyon hosszú ideig és ennek én nagyon örülök” – mondta a kapitány, aki úgy érzi, a spanyolok ellen még jobb lesz a magyar válogatott.
 
„A következő 48 órában a legfontosabb, hogy pihenjenek, de át fogjuk nézni a részleteket, miért nem volt meg a türelmünk arra, hogy az egész mérkőzés alatt úgy játszunk mint a legelején. Ezzel a türelemmel rendelkezni kell.”

Vereséggel kezdtük a férfi kézilabda Európa-bajnokságot " KÉZILABDA › Férfi válogatott

A két csapat 38. alkalommal találkozott egymással, 19 magyar győzelem és három döntetlen mellett ez volt a 16. dán siker

Legfrissebb hírek