A Veszprém után a válogatottnál is Vranjes váltja Sabatét

2017. 02. 01. 18:21  |  KÉZILABDA

A svéd Ljubomir Vranjes a Veszprém csapatának vezetőedzői posztja mellett nyártól a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányi teendőit is átveszi.

 

 
 
 
A magyar szövetség honlapja szerint a szerződést már megkötötte a szakemberrel, aki júliustól látja el a szakvezetői teendőket 2020. augusztus 31-ig. 
 
Az MKSZ jelezte, hogy a januári világbajnokságon a csapatot hetedik helyig vezető spanyol Javier Sabaté szerződése január 31-én lejárt, arról pedig később születik döntés, hogy június 30-ig ki veszi át a helyét. A válogatott a negyeddöntős szerepléssel teljesítette az előzetesen kitűzött célt a világbajnokságon, és a szövetség köszönetet mond Sabaténak az elmúlt hónapokban nyújtott munkájáért és az elért eredményekért.
 
 

 
 
A jelenleg még a német Flensburg gárdáját irányító Ljubomir Vranjes játékosként világbajnok és olimpiai ezüstérmes, edzőként pedig a német együttessel Bajnokok Ligáját és KEK-et nyert, 2014-ben pedig a nemzetközi szövetség (IHF) a világ legjobb edzőjévé választotta.
 
 

Bejelentette érkezését a Veszprém új edzője " KÉZILABDA › Férfi NB I

 
 
A szakember szerdán maga jelentette be közösségi oldalán, hogy nyártól Veszprémben dolgozik tovább, ekkor azonban a magyar válogatottról még nem tett említést. A Telekom Veszprém együttesével 2020. június 30-ig kötött szerződést.
 
 
Lesz Vasas-város is! Interjú a Rióban taroló klub elnökével " EGYÉB SPORTOK › Friss hírek
 
 

Legfrissebb hírek