Végre rendeződhet a Pálmarsson kontra Veszprém ügy

2017. 10. 11. 17:16  |  KÉZILABDA

Az izlandi klasszis viszonya nyáron romlott meg a magyar klubbal.

A Nemzeti Sport információi szerint napokon belül aláírhat a Barcelona férfi kézilabdacsapatához Aron Pálmarsson, a Telekom Veszprém irányító-átlövője. Ezzel lezárulhat a július vége óta húzódó ügy.
 
Mint ismert, Aron Pálmarsson a Veszprém nyári felkészülésének első edzése előtt 15 perccel rövid üzenetben jelezte a csapat edzőjének, hogy nem kíván megjelenni a tréningen, helyette hazautazik Izlandra. Ljubomir Vranjes tájékoztatta a klub elnökségét, valamint a klubot működtető gazdasági társaság vezetését, hogy a történtek miatt nem számít a játékosra a jelenlegi idényben.
 
Pálmarsson megegyezett a hírek szerint Barcelonába igazolásáról 2018 nyarától – miután lejár veszprémi szerződése. Az izlandi előbb szeretett volna a katalánokhoz igazolni, ám a magyar klub állítólag egymillió eurót kért érte, amit a Barcelona sokallt, és nem volt hajlandó kifizetni. A Mundo Deportivo azonban úgy tudja, a két klub azóta egyezségre jutott: a 27 éves játékos 700 ezer euróért válthat.
 
De hogy miért gondolta meg magát a Barcelona? A képlet egyszerű: Lasse Anderssonra újabb térdműtét vár, a dán kidőlésével pedig Raúl Entrerríos maradt az egyetlen klasszikus irányító a keretben. Átmenetileg Jure Dolenec is játszik középen, de ő hosszú távon nem jelent megoldást erre a posztra. Nem úgy Pálmarsson, akinek megszerzése most már égető kérdés lett a Barcelonánál. A Mundo Deportivo szerint előrehaladott tárgyalásokat folytattak a Veszprémmel, és az egyezség is megszületett.
 
„Bármelyik pillanatban bejelenthetjük egy új játékos érkezését. Meglátjuk, mi lesz a vége” – mondta sejtelmesen keddi sajtótájékoztatóján Xavi Pascual, a Barcelona vezetőedzője.

Három sztárját adná a Real Madrid Kane-ért cserébe " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

Florentino Perez mindenáron meg akarja szerezni az angol csatárt.

Legfrissebb hírek