Az egyik félidő nehéz lesz a Szegednek a Fradi otthonában

2018. 09. 26. 09:52  |  KÉZILABDA

Nantes-verés után újabb rangadó következik.

A vasárnapi Nantes-verés után sem áll meg az élet Szegeden, ugyanis Juan Carlos Pastor együttesére szerdán újabb erőpróba vár, hiszen a Ferencváros otthonában lép pályára.
 
A MOL-Pick Szeged idén már a Bajnokok Ligájában is hozzászokhatott a kiélezett összecsapásokhoz és Bodó Richárd az Elek Gyula Arénában is nehéz találkozóra számít: „Én egy jó meccsre számítok, főleg az első félidőben, ameddig a Ferencváros friss lesz és hajtani fog, ugye nem is volt nagyjából tíz napja meccsük. Biztos frissek leszek, mi lehet, hogy kicsit fáradtabbak vagyunk, de ezt el kell felejteni és az a lényeg, hogy jó ritmusban kézilabdázzunk.”
 
Jorge Maqueda, a szegediek nyári szerzeménye a korábbi veszprémi játékosoktól tart leginkább: „Jó kézilabdát játszanak a ferencvárosiak, Ancsin a vezérük, Schuch pedig nagyon keményen védekezik, ráadásul idegenben, Budapesten kell pályára lépni ellenük, ami tovább nehezíti a dolgot, hiszen hazai pályán mindenki nyerni szeretne.”
 
A MOL-Pick Szeged százszázalékos teljesítménnyel, a tabella éléről várhatja a Ferencváros elleni mérkőzést.
 

A Ferencváros–MOL Pick Szeged összecsapást szerdán 18:00-tól élőben közvetíti az M4 Sport és az m4sport.hu. A felevezető műsor 17 óra 30 perckor kezdődik. 

Legfrissebb hírek