Nagy reményekkel várja a kézi-vb-t legtehetségesebb korosztályunk

2018. 04. 10. 13:32  |  KÉZILABDA

82 nap múlva lesz Magyarországon az esemény.

Júliusban Debrecenben lép pályára az elmúlt évek egyik legtehetségesebbnek tartott korosztálya.

 
82 nap múlva kezdi el a szereplést a női junior kézilabda-válogatott a debreceni világbajnokságon. Golovin Vlagyimirnak mindössze négy hónap jutott a csapat élén Hajdu János lemondása után, de bízik benne, így is sikeresek lesznek.
 
„Sokat egyeztettem, a saját csapatomtól is engedélyt kellett kérni. Nem egyszerű, de az első összetartás azt mutatta, a lányok nagyon pozitívan álltak hozzá a munkához. mindenki megérti, hogy egy hazai rendezésű vb következik, és maximumot akar nyújtani” – mondta a szakember az M4 Sport Kézilabda magazinjában.
 
Elárulta, már az első nap kiváló hozzászólással találkozott a csapat részéről, és ez erőt ad nekik, hogy kihozzák magukból a legjobbat. „Nagyon tehetséges csapat, sikeresek is voltak idáig. a hátralévő három hónapban ismerkedünk inkább, hiszen az fontos, hogy a játékos ismerje az edzőt és viszont” – mondta a szakember.
 
Elsősorban a védekezés és a támadások mozgását kell összehangolni, hogy egységesek legyenek. Nem akar mindent átvariálni, az eddig begyakoroltakat próbálja tökéletesíteni.
 

Legfrissebb hírek