Kézi: így magyarázta az újabb fájó pofont a Szeged mestere

2017. 11. 12. 12:49  |  KÉZILABDA

Juan Carlos Pastor tudja, miben kell fejlődnie a csapatának.

A MOL-Pick Szeged csapata szombaton a Nantes gárdáját fogadta a BL-ben. A csongrádiak a Löwen elleni múlt heti vereség után győzelemben reménykedtek, ám ez nem jött össze, a gall gárda 33-30-ra verte Bodóékat.
 
A találkozó után Juan Carlos Pastor a klub hivatalos honlapjának összegezte a látottakat.
 
"Ahogy az elmúlt meccseken is, ma sem működött a védekezésünk. Emiatt nem tudtunk egyszerű gólokat lőni, nem vezettünk, ami régebben sikerült. Nincs teljesítmény a védekezésben, így mindig felállt fal ellen támadnunk. Vezet az ellenfél, így idegesebben támadunk, és amikor visszajövünk a meccsbe, rengeteg hibát elkövetünk. Nincs más, mint dolgozni tovább, és jobbnak lennünk. A legnagyobb gond, hogy nem jó a védekezésünk. Régebben harmincöt lövés jött a kapunkra hatvan perc alatt, mostanában legalább ötven. Legjobban az fáj, hogy itthon nem tudunk nyerni. Régebben az volt az erősségünk, hogy 24-25 gólt kaptunk és jó csapatokat is megvertünk. Támadásban idegesen és nyomás alatt játszunk, nem döntünk jól, ebből kapunk sok gólt. Nagyon jól játszott a Nantes, passzívig kézilabdáztak, góllal lezárva a támadásokat. Úgy gondolom, hogy sokszor jól védekezünk, de passzív szituációk után távoli lövésekből kapjuk a gólt, vagy a szélsők kis szögből lőnek, bár ilyen ma nem volt. Sokkal több labdát blokkoltunk és szereztünk tavaly, ilyen volt ma is, de kevésszer" - fogalmazott a spanyol szakember.
 

A Tisza-partiak legközelebb a Barcelonát fogadják a Bajnokok Ligájában. 

Sokk: ekkora gödörben rég volt a MOL-Pick Szeged " KÉZILABDA › Európai kézilabda

A szörnyű formában lévő szegediek végig hátrányban játszva szenvedtek sima, 33-30-as vereséget a Nantes gárdájától, így nehéz helyzetbe kerültek: visszacsúsztak csoportjuk ötödik helyére. Juan Carlos Pastor együttese a Veszprém és a Löwen elleni zakókat követően ezúttal sem találták az ellenszert a rivális játékára. A meccs embere a Nantes magyar irányítója, Faluvégi Rudolf volt.

Legfrissebb hírek