Kézi BL: reakciók a Győr varázslatos győzelméről

2017. 05. 07. 20:30  |  KÉZILABDA

Görbicz Anita és Nycke Groot nyilatkozott.

A Győri Audi ETO KC együttese heroikus küzdelemben, hosszabbítás után fektette két vállra a Vardar Szkopje együttesét a BL-döntőben. A Rába-partiak történetük során harmadik alkalommal hódították el a Bajnokok Ligája serlegét.

 

Kézi BL: felejthetetlen csatát vívott a Győr a döntőben " KÉZILABDA › Európai kézilabda

A korábban a győri együttesben is megforduló Jovanka Radicevic góljával indult a BL-döntő. Görbicz Anita szerencsére ott folytatta, ahol tegnap abbahagyta, az ETO klasszisa rövid idő alatt három gólt termelt (5-3). A Vardar kapujában Leynaud kezdett, de nem sokat fogott, így jött helyette Szuszlina.

"Talán az utolsó három másodpercben hittem el, hogy megnyertük a meccset. Egy pillanatra sem adtuk fel, igazi csapatmunkát mutattunk be. Két nap alatt két komoly mérkőzést vívtunk, ami óriási megterhelés, de szerencsére mindenki tudta mozgosítani az utolsó energiatartalékait" - nyilatkozta a Sport Televíziónak Nycke Groot.
 
"Bárhova tesz Ambros Martín, mindenhol a legjobb formámat akarom nyújtani. Szeretnék köszönetet mondani a családtagjaimnak, akik hatalmas erőt adnak a számomra" - fogalmazott Görbicz Anita a Sport TV-nek.

Legfrissebb hírek