Kézi BL: reakciók a Győr fantasztikus diadaláról

2017. 05. 06. 17:03  |  KÉZILABDA

Görbicz Anita és Eduarda Amorim beszélt az elődöntőről.

A Győri Audi ETO KC gyakorlatilag földbe döngölte a Podgoricát a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében. A magyar csapat 26-20-ra verte riválisát, így a Rába-partiaknak maradt esélyük arra, hogy történetük során harmadszor is megszerezzék a BL-serleget.

 

Kézi BL: varázslatos ETO, Görbiczék gáláztak az elődöntőben " KÉZILABDA › Európai kézilabda

Remekül kezdte az elődöntőt a győri alakulat, Tomori góljával a nyolcadik percben 4-1-re vezetett az ETO. A magyar csapat védekezése fantasztikus volt a meccs elején,a montenegróiak alig találták a réseket a falon. Grimbsö egy védést követően a lábát fájlalta, szerencsére a norvég kapus sérülése nem bizonyult komolynak, így folytathatta a meccset.

" Nagyon jó volt a pályán lenni. Az egész csapat élvezte a találkozót. Már többször bebizonyosodott, hogy akkor tudunk jól játszani, ha élvezzük a játékot, így erre lesz szükségünk a döntőben is. A közönség fantasztikus volt" - nyilatkozta Görbicz Anita a Sport Televíziónak a lefújás után.
 
" Rengeteget készültünk az összecsapásra, a sok munka kijött a meccsen. A négyes döntőben mindegyik együttes erős, így nem gondolkozunk azon, hogy melyik rivális lenne ideálisabb a fináléban" - hangsúlyozta Eduarda Amorim a Sport Televíziónak adott interjújában.
 

Legfrissebb hírek