A Sport1-en lesz látható a világválogatottal Nagy László

2017. 06. 15. 11:56  |  KÉZILABDA

Pazar mérkőzések következnek.

 

Nagy László révén újra meghívást kapott egy magyar játékos a kézilabda világválogatottba, a Sport TV nézői nem maradnak le az eseményről. Június 21-én Prágában a férfiaknál és a nőknél is megmérkőzik a világválogatott a házigazdák legjobbjaiból álló All-Star-csapattal, a Telekom Veszprém magyar átlövője (valamint szerb csapattársa, Momir Ilics) erre az eseményre kapott meghívót. A női meccs 16 órakor, a férfi 18:15-kor kezdődik, a Sport1 mindkettőt élőben közvetíti.
 
 
 
„Ebben a remek társaságban nem csupán öröm, hanem óriási megtiszteltetés is játszani – mondta a Nemzeti Sportnak a világválogatottba harmadszor meghívott Nagy László. – Remélem, a magyar válogatott hollandok elleni, vasárnapi sikerével hangolhatok a jövő szerdai prágai fellépésre. Ezen a csehszlovák női válogatott hatvan évvel ezelőtti világbajnoki aranyérmére és férfiválogatott negyvenöt évvel ezelőtti olimpiai ezüstérmére emlékeznek a szervezők. Persze egy kis ünneplésre nekünk is van okunk, mert utánanéztem, hogy 1957-ben, vagyis az első kispályás világbajnokságon a magyar lányok a csehek mögött ezüstöt szereztek.”
 

Női kéziseink a vb-re, szurkolóink bilincsbe kerültek - fotók! " KÉZILABDA › Női válogatott

Ismét magyarországi szurkolókat vettek őrizetbe Szlovákiában.

 
 
A két veszprémi játékos mellett a világválogatottban többek között Thierry Omeyer, Iker Romero, Jackson Richardson, Kim Andersson, Filip Jicha és Daniel Narcisse is szóhoz jut.
 
 
A program:
 
 
Cseh (Csehszlovák) All-Stars - női világválogatott, kézilabdagála: június 21., szerda, 15:45; Sport1 (kommentátor: Matuz Krisztián)

Cseh (Csehszlovák) All-Stars - férfi világválogatott, kézilabdagála: június 21., szerda, 18:00; Sport1 (kommentátor: Matuz Krisztián)

Legfrissebb hírek