Hokivébé: nagy a rendőri jelenlét az ukrán-magyar előtt

2017. 04. 21. 19:48  |  JÉGKORONG

A rendezők az utolsó simításokat végzik a kijevi Palac Szportuban (Sportpalota), ahol szombaton az ukrán-magyar mérkőzéssel kezdetét veszi a jégkorong divízió I/A-világbajnokság.

A magyar csapat pénteken is edzett a helyszínen. A csarnok nehezen volt megközelíthető, mert este rendezik az éllovas Sahtar Donyeck és a Kádár Tamást foglalkoztató Dinamo Kijev rangadóját a szomszédban lévő labdarúgó-stadionban. Az utcákon, tereken nagy a rendőri jelenlét, mindenki a futballmeccset várja, még nincs hokiláz.
 
A Palac Szportuban a késő délutáni lengyel edzésen végig a porszívógépek szolgáltattak kellemetlen háttérzajt. A folyosókon fúrnak-faragnak, a nyitás előtt minden mellékhelyiségben kicserélik a paravánokat, és a felmosó személyzet is tüsténkedik.
 

Az edző szerint minden meccset megnyerhet a vb-n a hokiválogatott " JÉGKORONG › Friss hírek

Chernomaz fejében már összeálltak a világbajnokságon pályára lépő sorok.

Nagy Attila, a magyar válogatott csapatvezetője az MTI-nek elmondta: a csapat háza táján minden a legnagyobb rendben. Mivel Rich Chernomaz szövetségi kapitány együttese szombaton már az első összecsapáson érdekelt, ráadásul éppen a házigazda ellen, ezért a szombat reggel helyi idő szerint 8.15-re kiírt edzéslehetőséget nem használják ki.
 
A nyitó összecsapás magyar idő szerint 12.30-kor kezdődik. Várhatóan közel 800 magyar szurkoló lesz a helyszínen, nekik külön szektort jelöltek ki a szervezők.

Legfrissebb hírek