Csomagküldőhöz adta be önéletrajzát az egyik legjobb magyar hokis

2017. 05. 23. 08:27  |  JÉGKORONG

Bár szeretett volna hosszabbítani a Freiburg jégkorongcsapatával, megfelelő ajánlat híján azonban inkább a visszavonulás mellett döntött Vas Márton.

A Németországban élő 37 éves klasszisnak egyelőre jól esik a pihenés és a családdal töltött idő, azonban a jövőjéről sem feledkezik meg. Jelenleg munkát keres és elképzelhető, hogy a jövőben csomagkiszállítással foglalkozik majd, de szíve szerint a hokitól sem távolodna el teljesen.
 
„Volt egy nagyon jó szezonom, szerettem volna hosszabbítani, de nem kaptam olyan ajánlatot a Freiburgtól, amire igent tudtam volna mondani. Lett volna lehetőségem innen más csapatba eligazolni, de leültünk a feleségemmel és megbeszéltük, hogy egy szezonra nem éri meg elköltözni és nekivágni az ismeretlennek” – nyilatkozta az M4 Sport7fő című műsorában Vas, aki saját bevallása szerint meglehetősen keveset látta családját az elmúlt egy évben.
 
„Egyelőre hétköznapi munkát keresek magamnak itt Németországban. Pályakezdőként beadtam az önéletrajzomat egy csomagküldő szolgálathoz. Ebből itt jól meg lehetne élni, de természetesen elindítottam hokis vonalakat is, és remélem, hogy nem kell teljesen elszakadnom a jégkorongtól. Lehet, hogy idővel gyerekeket edzenék, de ez még nagyon képlékeny, így az sem biztos, hogy itt maradunk. Elképzelhető, hogy ezt a lehetőséget Magyarországon találom meg” – zárta a beszélgetést a 175-szörös magyar válogatott jégkorongozó.

Szétlövés döntött a hoki világbajnokság döntőjében " JÉGKORONG › Friss hírek

Svédország nyerte meg a jégkorong-világbajnokságot, miután a vasárnap esti, kölni döntőben szétlövéssel jobbnak bizonyult Kanadánál.

Legfrissebb hírek