Visszavonult a 31 éves, olimpiai bajnok kajakos

2018. 01. 12. 19:55  |  EGYÉB SPORTOK

Nem szakad el teljesen a sporttól, konkrét terve van a folytatásra.

Visszavonult az olimpiai és Európa-bajnok kajakos, Dombi Rudolf.
 
A 31 éves sportoló az Echo TV-nek elmondta, hogy december 31-ével fejezte be az élsportot, s január elejétől már a Magyar Diáksport Szövetség területi menedzsereként dolgozik.
 
"Felhagytam a sportolással, de mindenképpen szerettem volna a sport mellett maradni és valami hasznos dolgot csinálni. Szerintem nincs is hasznosabb, mint a fiatalság nevelése, hiszen belőlük fog állni a jövő a későbbiekben, így jött nálam képbe a diáksport szövetség" - idézte a csatorna honlapja Dombi Rudolfot.
 
A többszörös magyar bajnok kajakos 2012-ben érte el pályafutása legnagyobb sikerét, amikor Kökény Rolanddal megnyerte a londoni olimpia K-2 1000 méteres versenyét.
 

Jürgen Klopp csalódott és mérges Coutinho miatt " NEMZETKÖZI FOCI › Angol foci

Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője szerint nem volt más választásuk, mint eladni a Barcelonának egyik legjobb labdarúgójukat, Philippe Coutinhót, írja a Nemzeti Sport. „Az utolsó pillanatig mindent megtettünk azért, hogy Phil nálunk maradjon, de végül nem volt más opciónk, mint elengedni" - fogalmazott a német szakember csapata pénteki sajtótájékoztatóján.

Legfrissebb hírek