Drámai bejelentést tehet Michelisz Norbi

2017. 12. 13. 19:29  |  AUTÓ-MOTOR

Ennek a hírnek nem fognak örülni a rajongók.

Michelisz Norbertet ebben az évben csupán egy hajszál választotta el attól, hogy világbajnoki címet szerezzen a WTCC-ben, de végül meg kellett elégednie a második hellyel. 
 
A sorozat a következő esztendőben komoly változásokon megy majd keresztül, és Michelisz az Indexnek adott interjúban arról is szót ejtett, hogy indul-e a következő idényben.
 
"Minden út nyitott, de túl frissek a hírek ahhoz, hogy most, december közepén megbecsüljem a valószínűségét akár a saját, akár a csapatom indulásának, de bőven látok arra esélyt, hogy ha nem látom a szakmai fejlődésem biztosítottságát, akkor nem leszek ott rajtrácson" - fogalmazott őszintén Michelisz.
 
A magyar pilóta a második helyével kapcsolatban elárulta, egyáltalán nem boldog a helyezés miatt. 

Fura: győri csapattársa beszólt a visszavonuló Görbicz Anitának " KÉZILABDA › Női válogatott

Győri csapattársa, a brazil Eduarda Amorim szerint Görbicz Anitának nem kellene befejeznie válogatottbeli szereplését a németországi női kézilabda-világbajnokság után. A Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC 34 éves játékosa a Franciaországgal szemben 29-26-ra elveszített vasárnapi nyolcaddöntő után jelentette be, hogy több világversenyen nem lép pályára a magyar válogatottban.

Legfrissebb hírek