F1: megvan, mikor lehet jövőre a Magyar Nagydíj

2017. 06. 19. 17:55  |  AUTÓ-MOTOR

A Nemzetközi Autósportszövetség (FIA) nyilvánosságra hozta a Formula–1-es világbajnoki sorozat 2018-ra tervezett versenynaptárát, amely szerint július végén lesz a Magyar Nagydíj.

 A szervezet honlapjának információja alapján a következő, 21 futamos idény március 25-én Ausztráliában kezdődik, és az FIA motorsport világtanácsának terve szerint november 25-én Abu-Dzabiban zárul.  Az idei naptárhoz képest változás, hogy nem rendeznek nagydíjat Malajziában, lesz viszont futam Németországban és – 2008 után ismét – Franciaországban is.  A mogyoródi Magyar Nagydíjra a világbajnokság 12. versenyeként július 29-én kerül sor.  A 21 futamból a sanghaji Kínai Nagydíj és a Szingapúri Nagydíj sorsa még nem biztos, ezek a helyszínek a kereskedelmi jogok tulajdonosának jóváhagyására várnak.

F1: óriási bejelentés, Rosberg visszatér a Mercedeshez " AUTÓ-MOTOR › Forma 1

Nico Rosberg tavaly megnyerte a világbajnokságot, majd a fényes győzelem után sokak meglepetésére bejelentette visszavonulását. Rosberg szurkolói örömhírt kaptak, mivel a pilóta július másodikán részt vesz a Sebességfesztiválon, amelyet Goodwoodban rendeznek - tájékoztat a gphirek.hu. Az információk szerint Rosberg azzal az autóval köröz, amellyel 2016-ban elhódította a vb-trófeát.

Legfrissebb hírek