Rekordösszegben fogadtak a Super Bowlra

2017. 02. 07. 11:36  |  AMERIKAI SPORTOK

A Las Vegas-i fogadóirodáknál rekordösszeget, összesen 138,5 millió dollárt tettek fel a szerencsevadászok a vasárnapi Super Bowlra, a profi amerikaifutball-liga (NFL) fináléjára.

A nevadai játékfelügyelet adatai szerint a 196 sportfogadónál összességében hatmillió dollárral játszottak meg több pénzt, mint ez eddigi csúcsot jelentő tavalyi nagydöntőre.
 
 
 
A kimutatás alapján az irodák jól jártak - még azzal együtt is, hogy nem a mostani volt a rekordnyereségük -, ugyanis 10,9 millió dollár marad náluk a kifizetések után, ami a feltett összeg 7,9 százaléka. Tavaly 132,5 milliós fogadásból 13,3 milliós pluszt könyvelhettek el.
 
 
 

Hihetetlen dráma, Tom Bradyék a sírból tértek vissza a Super Bowlban " AMERIKAI SPORTOK › NFL

 
 
Az idei volt sorozatban a kilencedik Super Bowl, melyet nyereséggel zártak a Las Vegas-i fogadóirodák, melyeknek legutóbb a 2008-as döntőt követően kellett több pénzt kifizetniük, mint amennyit feltettek náluk.
 
A Houstonban rendezett mérkőzést a fogadóirodáknál is favorit New England Patriots nyerte, egy vélhetően sokáig emlékezetes mérkőzésen, 25 pont hátrányból felállva, hosszabbításban 34-28-ra.
 

Legfrissebb hírek